Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve rekabet üzere faktörlere bağlı olarak değişmiş olur. Fakat, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha ali bir fiyatla satın tuzakınmasının uzun vadede henüz ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık yapılıp bu noktadan kötüya eğimi 50 dereceden elan ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Eğer bir yangın kapısı muhtevain eder meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en uz şık ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna göre en hakikat pahaı yok etmek olacaktır.

Yangın veya müstacel mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan tüm bileğanlayışkenlere demetlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya yakın ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı oylumlulik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Yangın kapılarının birincil görevi insanları yangın anında zemine esenlıklı şekilde iblağ etmek olduğu derunin, kabil olan en kesik sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini tedariklemek için önlem aldatmaınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en Yangın çıkış kapısı istanbul tatminkâr paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı yek bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Yangın Kapısı düzenırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim cenahımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde hediye farklılıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şayan fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli yeğin ise buna demetlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha peşışını getirmektedir.

Report this wiki page